Design Concepts është një kompani shërbimesh për dizajn të brendshëm dhe ndërtim në Dubai. Ato ofrojnë mobilieri të personalizuara dhe mobilie me kontratë. Ata janë një nga ofruesit e shërbimeve të njohura në treg, të angazhuar në ofrimin e një spektri të gjerë shërbimesh të instalimit të brendshëm dhe kontraktimit të zyrave.
Sfondi:
Design Concepts kishte bërë disa fushata reklamash në Google përmes një kompanie tjetër më parë, por nuk ishin të kënaqur me rezultatet. Më pak komunikim, strategji e dobët dhe përfshirje e Të dhënat e telemarketingut lejojnë kompaninë të besojë se nuk do të funksionojë për ta. Ata donin të kishin siguri nga drejtuesit në Dubai se do të merrnin rezultate të mira dhe komunikim të mirë me përkushtim. Ata iu afruan Leads Dubai për shërbimet e marketingut dixhital duke filluar nga google AdWords për t'i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre të marketingut. Lexoni këtë rast studimi të Google Ads për Kompaninë e Dizajnit të Brendshëm
Reklamat në Google për Kompaninë e Dizajnit të Brendshëm
Qëllimet:
Rritja e ndërgjegjësimit dhe arritja e njerëzve të duhur që kërkojnë shërbimet e tyre
Ndërtoni një faqe të shkëlqyer uljeje që mund të sjellë rezultate
Gjeneroni më shumë klientë për montimet e brendshme dhe punimet e mobilieri nga korporatat
Strategjia dhe qasja e reklamave të Google:
Strategjia e marketingut dixhital më poshtë ishte planifikuar për të ndihmuar reklamat në Google për kompaninë e dizajnit të brendshëm për të arritur qëllimet e saj të marketingut.
Një faqe e mirë e uljes është kritike për suksesin e fushatës. Ne krijuam një faqe uljeje, e cila nënvizonte veprat e tyre të kaluara, rishikimet dhe detaje të tjera. Një faqe e mirë e uljes është gjysma e punës së bërë.
U konfigurua një fushatë e përqendruar e reklamave në Google e bazuar në tema për shërbime të veçanta
Përzgjedhja e kujdesshme e ideve të fjalëve kyçe dhe kopjeve të reklamave u zgjodhën duke mbajtur në mendje synimin e kërkuesve. Kjo ndihmoi në rritjen e CTR dhe uljen e CPC.
Zbatimi i duhur i kodeve të gjurmimit për rimarketing, gjurmimin e konvertimit dhe analitikën u instaluan përmes raportimit dhe optimizimit
Google Ads për një kompani të dizajnit të brendshëm përmirëson biznesin e ri - një rast studimi
-